Boon Food Group neemt Coop supermarkt.


Boon Food Group B.V. te Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Coop en de overgang naar Boon’s Dagmarkt. Medio oktober wordt de huidige Coop aan het Hoefblad gesloten en zal de eerste week van november een compleet vernieuwde en vergrote supermarkt Boon’s Dagmarkt openen.


De familie Pruyssers, exploitanten van de huidige Coop en de nieuwe Boons Dagmarkt; ’”Wij zijn ben erg blij voor de inwoners van Stompwijk dat we erin geslaagd zijn overeenstemming met Boon te bereiken. De supermarkt blijft voor het dorp behouden, de medewerkers kunnen aan de slag blijven, en er ontstaan zelfs nieuwe banen, en we gaan alles vernieuwen. Het wordt een complete supermarkt met mooie versafdelingen en lokale specialiteiten”.

Eric Brosius, bij Boon onder andere verantwoordelijk voor acquisitie; “Wij zijn erg blij met deze nieuwe ondernemer, ik ben ervan overtuigd dat de consumenten en ondernemers zich snel thuis zullen voelen in de Boon’s Dagmarkt. Boon Food Group heeft zich tot doel gesteld de komende jaren fors te groeien in het aantal winkels en deze uitbreiding sluit hier goed bij aan.

Boon Food Group B.V. is lid van Superunie, de inkoopvereniging op het gebied van levensmiddelen, die 13 supermarktorganisaties vertegenwoordigd.