Celeto  2.0

Na twee bewogen coronajaren, eindelijk weer eens ouderwets kermis vieren. Ook deze editie was de Celeto, zoals al vele jaren, weer van de partij op de zondagmiddag. Er was weer een hele grote enthousiaste groep deelnemers uit Stompwijk, Leidschendam, Zoeterwoude, Nootdorp en uit diverse andere dorpen en steden.

Ank v/d Bosch was dit jaar de trotse winnaar van de COCO-cup, zij wist als groot paardensport liefhebster het juiste duo bij de grote pony’s te voorspellen. Marco haalde in zijn speech ook nog het grote verlies van Remco aan, die vele jaren betrokken was bij Celeto, eerst als deelnemer en later als mede organisator.

Ruud, Dennis, Mike & Marco, wij, als oud organisatoren, en alle deelnemers willen jullie bedanken voor de meer dan gezellige middag.

Jullie hadden het perfect voor elkaar, het was onmogelijk om aan het einde van de middag nog dorst te hebben.

Bedankt,

Leen Rotteveel  &  Cees van Veen