Openingsfeest van de Nieuwe Brug

Stompwijk was uitgenodigd om afgelopen vrijdag een borrel te komen drinken in de Nieuwe Brug. Sleutel is overgedragen en het feest kan beginnen. Het was gezellig druk. Een Hollands muziekje en tot onze grote verrassing zingt Jaïr de sterren van de hemel. En ja, Lindsay en Jaïr, ze zijn allebei gek op gezelligheid.

Via een makelaar zijn ze in contact gekomen met Ron Verhagen en zo is he balletje gaan rollen. Al heel snel wisten ze allebei dat ze hier een gezellige tent van kunnen maken. Ze waren al een tijdje op zoek naar een eigen plekje. Bij Eetcafé De Nieuwe Brug hebben ze allebei het gevoel dat ze het gevonden hebben. Ze hebben hun kwaliteiten, die bewaren ze en gaan ze lekker niet verklappen;). Eén van de kwaliteiten hebben we in ieder geval ontdekt en dat is dat Jaïr een sfeermaker is met zijn gezang en Lindsay heeft mij al verklapt dat zij een ster is in het maken van lunches en salades.

Voor ideeën staan zij altijd open, dus twijfel niet om naar hen toe te gaan om te kijken of zij dingen kunnen realiseren. Samen hopen ze dat we er een gezellige tijd van gaan maken.

Vanaf 1 september gaan ze starten in Eetcafé De Nieuwe Brug.

Er waren veel vragen over de snackbar, die gaat ook gewoon weer OPEN van 1 september en dat is echt héél goed nieuws.

Petra