Beste Stompwijkers, spannende tijd!

Zoals jullie zullen begrijpen, hebben wij als Coop Stompwijk een erg spannend jaar achter de rug. Nadat wij het nieuws kregen dat Coop en Plus gingen fuseren. Vanaf dat moment brak er een erg onzekere periode aan omdat Coop en wij besloten hadden om onze samenwerking niet voort te zetten. Zelfs ontstond de situatie voor het volledig sluiten van de winkel per 1 oktober 2022.

Keuze maken!

Wij moesten een keuze gaan maken voor een nieuwe leverancier en commerciële organisatie waar we in de toekomst mee vooruit kunnen. Omdat de winkel sterk verouderd is en alles moet worden vernieuwd is uiteindelijk gekozen voor de jongste formule van Nederland en de formule die een poosje geleden is uitgeroepen tot de beste winkel van Nederland: Boon’s Markt!

Boon’s Dagmarkt

Na overleg met de eigenaar van het pand hebben wij besloten om met de Boon Food Group als partner deze uitdaging aan te gaan. De Boon Food Group is een zelfstandige organisatie, aangesloten bij de inkooporganisatie Superunie (dezelfde als Coop). De formule Boon’s Dagmarkt zal in Stompwijk worden ingebracht.

Ombouw: Vanaf 20 oktober 17.00 uur, zal de winkel worden gesloten en de hele winkel zal worden leeggehaald. Van de vloer tot het plafond wordt de hele winkel aangepast aan de eisen en wensen van de consument van vandaag. Om dit te realiseren moeten wij de voorraden beperken naar de datum van 20 oktober. Wij zullen proberen om de overlast zoveel mogelijk te beperken en de verkrijgbaarheid van producten zo goed mogelijk te garanderen, maar het zou kunnen dat de voorraad wat minder is.

Opening: Op 9 november gaan wij weer open met een hele nieuwe winkel en een winkel die weer helemaal van deze tijd is. Een winkel waarin vers het visitekaartje is en de goede zaken van de supermarkt zijn behouden, namelijk de medewerk(st)ers. Zij staan garant voor goede service. Boon’s Dagmarkt staat garant voor een concurrerende prijsstelling en g’woon een goed huismerk voor nog meer voordeel.

Wij hopen op uw begrip tijdens deze mega ombouw en danken u voor de jarenlange klandizie en de betrokkenen voor hun steun en medewerking in deze spannende tijden.

Namens het team Coop/ Boon’s Dagmarkt

Robert Pruyssers