Gemeente Nieuwsflits

Gemeente steunt campagne rondom kind en scheiding

Wist u al dat u een belangrijke rol kunt spelen als iemand in uw omgeving gaat scheiden? Kenniscentrum Kind en Scheiding lanceert vrijdag 9 september, de Dag van de Scheiding, een campagne. Deze is gericht op de rol die u pakt tijdens een scheiding van vrienden, familie of bekenden: een supporter of een onruststoker. Gemeente Leidschendam-Voorburg steunt deze campagne.

Vlietdagen Leidschendam: 17-18 september

Kom in het weekend van 17-18 september naar de Vlietdagen-Leidschendam! De ondernemers van Leidschendam Centrum organiseren vele leuke activiteiten en muzikale optredens. Voor het vroegere gemeentelijke evenement de Vlietdagen zijn er 2 evenementen teruggekomen: in augustus was A Walk Downtown in Voorburg en in september Vlietdagen-Leidschendam. Houd de website van Vlietdagen-Leidschendam in de gaten voor het actuele programma.

Bijeenkomst omgevingsvisie

Wat voor gemeente willen we in de toekomst zijn? Dat is de centrale vraag bij het opstellen van de omgevingsvisie, die gaat over hoe we in de toekomst in Leidschendam-Voorburg leven, wonen, werken, leren, bewegen en recreëren. Op woensdag 21 september (Raadhuis) of op maandag 26 september (digitaal) informeren wij u graag over het plan van aanpak en horen daarbij graag wat u belangrijk vindt.