Guus of Henk, da’s makkelijk kiezen

Over zo’n twee weken is het zover. Op zondag 2 oktober gaat Treinlid Guus van den Bosch in Friesland fietsen voor ‘Spieren voor Spieren’. Hij maakt deel uit van het team van Henk Angenent. De fietstocht gaat langs alle elf steden van de bekende tocht, waarvan Angenent de laatste (1997) heeft gewonnen. De opbrengst van dit evenement wordt gebruikt voor het ondersteunen en verbeteren van de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen. Ook gaat een deel van het geld naar onderzoek naar het ontstaan en de genezing van deze spierziekten.

Wie gaat zoeken op de site ‘Henk giet oan’, belandt als vanzelf op de site, waar ook de actie van Guus is te vinden. Als u de volgende link aanklikt, dan komt u eveneens op de ‘persoonlijke pagina’ van Guus om alsnog een bijdrage over te maken:

www.sportenvoorspieren.nl/actie/guus-van-den-bosch/donate

Op het moment van schrijven staat de teller van Guus op ruim € 2455,— en dat is iets minder dan Henk Angenent. Er ligt een geweldig mooie kans voor Guus om Henk Angenent voor één keer te verslaan. Hoe: gewoon door méér geld in te zamelen dan Angenent. Kort en goed: het wordt erg op prijs gesteld als u een dezer dagen alsnog even een bedrag(je) over wilt maken op naam van Guus.

Wie gaat er winnen, Guus of Henk? Dat is uiteindelijk voor alle DK-lezers een kwestie van makkelijk kiezen. Toch?

Managementteam van De Trein