Kavels gevraagd voor Zoeterwoudse veiling

Over ongeveer een maand (29 okt.) wordt in Zoeterwoude weer een veiling gehouden en na twee coronajaren nu gelukkig weer live! Naar we hopen zal het Muziekcentrum aan de Schenkelweg dan weer vollopen voor een bijzondere ‘Veling met een Missie’.

De Stichting Amigos in Stompwijk staat al heel lang in het rijtje goede doelen van deze veiling. In de loop der jaren ontving het project in Bolivia, ooit opgezet door Linda de Jong die er nog steeds volop bij is betrokken, enkele tienduizenden euro’s (!) vanuit Zoeterwoude. Meerdere projecten in dit arme en geïsoleerde land lopen nog steeds door. Het geld wordt goed besteed en vanuit Amigos wordt regelmatig verantwoording afgelegd over waar het geld naar toe is gegaan.

De veiling is Zoeterwoude kán overigens alleen maar worden gehouden als er voldoende kavels oftewel veilingartikelen worden aangeboden. En daar is deze oproep, gericht aan zowel particulieren als bedrijven, voor bedoeld. Dus heeft u nog iets waardevols liggen, waarvan u zeker weet dat het de moeite waard is om te veilen, bel dan even met Adrie Kerkvliet (06 5135 9767) of met Arie Rozenboom (06 3630 3145).

Ongetwijfeld zijn er bedrijven die ook iets aan te bieden hebben, variërend van een product dat ze maken tot een dienst de ze verlenen. Het zou mooi zijn als u een artikel of kavel beschikbaar wilt stellen. Gebruik hiertoe aan van bovenstaande telefoonnummers, dan wordt de rest vanzelf geregeld.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Jack Luiten, Zoeterwoude