Laatste Rozenkransgebed op woensdagochtend

Woensdagochtend om 10 uur bidden we voorlopig weer voor het laatst de rozenkrans. De maand oktober loopt al weer ten einde. Maar er zijn genoeg redenen om voor te bidden, dus als u tijd heeft. Schroom niet en kom gezellig langs om mee te zingen en bidden. Na afloop is er koffie.

EMS-viering op 30 oktober

Zondag 30 oktober is er weer een EMS-viering. Het thema is
“Mag ik bij jou te gast zijn”. Hoe gastvrij zijn wij? Hoe kijken we aan tegen mensen die anders zijn, of die ons niet helemaal liggen? Staat onze deur en ons hart open of zitten we vol vooroordelen en gaat de deur op de knip? We mogen er dit uur over nadenken.
U  bent van harte welkom om mee te komen zingen en bidden of gewoon te komen luisteren.

Allerzielenviering op 2 november

Op woensdagavond 2 november vieren we Allerzielen. We herdenken dan alle mensen die zijn overleden en in het bijzonder de overledenen van het afgelopen jaar. Om 19.00 uur is de viering in de kerk en daarna brengen we een bezoek aan het kerkhof.

Als u wilt dat uw overleden familieleden of vrienden genoemd worden in deze viering, noteer dan hun naam op de lijst achter in de kerk, stuur een e-mail naar

sintlaurentius@hotmail.com of schrijf de namen op een briefje en doe dit in de brievenbus van de pastorie. Er zijn ook weer kaarsen verkrijgbaar voor op de graven. Natuurlijk bent u op woensdagavond van harte welkom om uw geliefden te komen herdenken.

Kerstmarkt op 19 november

Het afgelopen jaar hebben we flink wat kerstspullen ontvangen. Een deel daarvan wordt gebruikt voor de kerststukjes die in december gemaakt gaan worden. Een ander deel gaan we verkopen tijdens de kerstmarkt op zaterdag 19 november. Tussen 10 uur en 15 uur kunt u achter in de kerk terecht voor allerlei spulletjes voor kerst. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van materiaal voor de kerststukjes.

Marianne Turk