Festival Winter Wonderland op 3 december

Het hoge woord mag er eindelijk uit. De allereerste editie van Winter Wonderland is een feit! Zaterdag 3 december staat in het teken van het ééndaagse festival, dat plaatsvindt op het parkeerterrein van Stompwijk ’92. De tickets gaan op 4 november online in de verkoop op www.stompwijkwinterland.nl

De gedachtespinsels over een wintereditie waren al een tijdje in de maak. De laatste editie van Summerland van afgelopen zomer – de eerste in 3 jaar tijd – maakte van deze gedachte een concrete wens. We waren als organisatie verrast en verwonderd door het enthousiasme van het publiek tijdens de rentree van Summerland. We merken dat iedereen – inclusief onszelf – eraan toe was om als vanouds de bloemetjes buiten te zetten in Stompwijk. In de zomer worden veel festiviteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten Stompwijk. In de winter is dit aanbod ons inziens gering. Wij voorzien hier een gat in de markt waar we maar al te graag in willen springen. Gezamenlijk komen we feestend de winter door!

Op de zaterdag gaan de deuren om 4 uur ’s middags open. De kans is aanwezig dat het Nederlands elftal op zaterdagmiddag moet voetballen op het WK. Voor de voetbalfans zorgen we er uiteraard voor dat de wedstrijd wordt uitgezonden, onder het genot van de nodige versnaperingen.

Voor de hoofdacts verzorgen we één groot winterproof podium in een grote winters aangeklede tent. De programmering bestaat uit tal van bekende en eigentijdse diskjockeys met opzwaaiende en opbouwende muziek. Het feest duurt voort tot 2 uur ’s nachts. Het concept is vergelijkbaar met de zaterdag van Summerland. We maken de line-up binnenkort bekend, dus die houdt u van ons tegoed. We kunnen wel alvast de eerste artiest prijsgeven.

FeestDJRuud staat al te popelen om de boel op stelten te zetten op Winter Wonderland! We zijn erg verheugd dat we het feestnummer welkom mogen heten. De grondlegger van onder andere het huzarenstuk “Gas op die lollie” stond al een tijdje op ons wensenlijstje. Zo ziet u maar: met Winter Wonderland komen wensen nu al in vervulling.

Met feestelijke groeten,

De organisatie van Stompwijk Winter Wonderland