Rock ’n Roll cursus in het Dorpspunt?

Zondagmiddag was ik aanwezig op een dansmiddag in Zoeterwoude. Er speelde een rock n roll band: the Cosy Rockers, dat heeft u vorige week in de Dorpsketting kunnen lezen. Wij waren om even voor 2 uur in het Muziekcentrum en tot mijn grote verbazing, liepen daar mensen prachtig mooi uitgedost in rock ‘n roll kleding rond. Nou, dat beloofde wat! En…… deze belofte kwam uit. De muziek begon te spelen en direct stroomde de vloer vol. Wat een mooi gezicht, wat konden deze mensen rock en rollen zeg. Er was zelfs een man aanwezig, die met 2 dames tegelijk kon dansen en hij leidde ze beiden.

Ik ben dol enthousiast geworden en wil deze dans ook graag gaan leren. Maar….. natuurlijk niet alleen. Dus nu is mijn vraag: zijn er nog meer liefhebbers in Stomowijk, die willen gaan rock ‘n rollen? Of misschien het geleerde (wat vast wel weggezakt is na al die jaren) eens wil herhalen? Jong, ouder, het maakt niet uit; iedereen kan deze dans leren.

De locatie is er: het Dorpspunt op donderdagavond, tijdstip nog onbekend

De leraar is geregeld, alsmede een assistente, nu alleen de cursisten nog.

Bent u ook enthousiast? Laat het mij horen en bij genoeg deelnemers, kan ik de boel uit gaan werken.

Trees van Velzen, tel.nr.: 06-42 33 21 51