Stompwijk Winterwonderland

Aanstaande zaterdag is het dan zover. Winterwonderland zal voor het eerst plaatsvinden op het parkeerterrein van Stompwijk’92. Waar we in de zomer altijd al Summerland hebben wordt dit jaar Winterwonderland gegeven. De weervoorspellingen voor aanstaande zaterdag zijn goed. Het zal een beetje koud worden in de nacht, dus neem een warme jas mee voor de terugreis.

      Wij zullen er voor zorgen dat het binnen in de tent niet te koud zal worden. Volgens de weerberichten voorspellen ze boven het parkeerterrein van Stompwijk’92 wat sneeuwval. We hebben nog één artiest die we moeten onthullen, maar ook met hem wordt het een groot feest. Houd onze socials in de gaten om te zien wie we nog aan de line-up zullen toevoegen.

We zenden het Nederlands elftal uit op een groot scherm. Schreeuw met ons de Oranje leeuwen naar een overwinning. Daarna zullen we groots de overwinning vieren wat doorgaat tot in de nacht.

Voor de mensen die nog steeds geen kaart hebben gekocht hebben we goed nieuws. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wees er wel snel bij want, dit wil je niet missen.

Graag ook nog een oproep om vanaf woensdagavond niet meer te parkeren op het terrein van Stompwijk’92. We zullen dan al beginnen aan de voorbereidingen voor zaterdag. 

Met vriendelijke groeten, het Bestuur