Start Lions inzamelactie Douwe Egberts punten

Lionsclub Voorburg en Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseren voor de elfde keer een inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten en oud en vreemd geld. De hele decembermaand kunt u punten in de op diverse locaties in Leidschendam en Voorburg aanwezige inzameldozen doen. De Lionsclubs  verzilveren de punten voor pakken koffie voor de  voedselbank Leidschendam –Voorburg. Steeds meer gezinnen maken gebruik van de voedselbank, die erg blij is met deze actie. Vorig jaar leverden de punten 1.849 pakken koffie op. Ook dit jaar gaat Lionsclub Voorburg en Lionsclub Prinses Marianne ervoor en hopen weer op een groot succes!

De afgelopen jaren hadden wij Stompwijk overgeslagen maar na vragen uit uw mooie dorp hebben wij besloten ook hier weer een inzameldoos te plaatsen. Deze staat bij Boon’s dagmarkt aan het Hoefblad.

Niet alleen Douwe Egberts waardepunten zijn welkom, ook kunt u in de dozen oud en vreemd geld doneren. De opbrengst daarvan is bestemd voor staaroperaties voor mensen in Derde Wereldlanden.