Vierde Wereldlichtjesdag Stompwijk

Aanstaande zondag weer samen in het Dorpspunt:

Aanstaande zondag 11 december is het zover. Dan steken we weer kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. We zijn blij dat we veel personen die afgelopen drie jaar aanwezig waren ook dit jaar mogen verwelkomen. Nog mooier is het dat we van mensen terug horen, dat ze het zo fijn vinden dat we deze bijzondere avond organiseren. Dat geeft ons als organisatie extra motivatie om er een mooie avond van te maken. Ook dit keer is het weer een combinatie van prachtig gezongen liederen, mooie gedichten, het opnoemen van de namen van de kinderen en het aansteken van de kaarsen.

Ben jij of ken jij ook iemand die het verlies van een kind dichtbij heeft meegemaakt? Dat kan als (groot)ouder zijn, maar ook als broer, zus, tante, oom of nabije vrienden. Uiteraard ben jij ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. Laat het ons dan alstublieft weten via lichtpuntstompwijk@gmail.com of 06 – 38 46 21 93.

Nog even de belangrijkste gegevens op een rij:

Datum: zondag 11 december

Inloop: 18.15 uur

Start van de avond: 18.30 uur

Waar: Dorpspunt Stompwijk, Doctor van Noortstraat 92

Als je erbij wilt zijn, maar niet naar Stompwijk kan komen, is er een mogelijkheid om deze avond online te volgen. Heb je nog vragen, dan kun je die uiteraard ook stellen via de mail, of bel Vera via 06 – 38 46 21 93. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram: @lichtpuntstompwijk.

We maken er met elkaar weer een mooie avond van.

Warme groeten,

Frans, Vera, Jerney, Chantal, Vera en José