Stompwijkse Popquiz 21 januari

Zoals jullie al eerder hier in de Dorpsketting hebben kunnen lezen, is er op zaterdag 21 januari eindelijk weer een Stompwijkse Popquiz. Op een nieuwe locatie, namelijk in het Dorpspunt.

Op verzoek hebben we besloten om een belangrijke reglementswijziging door te voeren. Er blijken namelijk mensen te zijn die graag met 3 stellen mee willen doen en dat ging niet met maximaal 5 personen in een team. De maximale teamgrote wordt dus vanaf nu 6 personen. Mocht je met 4 stellen mee willen doen, dan hebben we ook een oplossing: 2 teams inschrijven en er ook nog eens een leuke onderlinge strijd van maken, bijvoorbeeld tussen de dames en de heren.

Opgeven kan alvast vooraf via popquiz@ftlom.nl (dan ben je verzekerd van een tafeltje) of op de avond zelf in het Dorpspunt vanaf 19.30 uur. De kosten zijn €10,- per team. De quiz start om 20.30 uur.

Afgelopen donderdag hebben we op Midvliet de onderdelen van de aankomende quiz bekend gemaakt, dus dat doen we hier ook. De rondes die 21 januari gespeeld gaan worden zijn: De Openingszin, Wij bleven lang hangen, Vliegensvlug door 2022, Ghosttown, Ode aan de hertaler, Terug in de hitstory, Twins en Rickrolled.