“We blijven een familiebedrijf, dat is mooi”

Frans en Mieke Tielemans van Meubelmakerij de Stoof vinden het mooi geweest.

Na 41 jaar dragen zij het stokje over aan zoon Wouter en dochter Lotte. “Natuurlijk stoppen we niet helemaal”, zegt Mieke “we blijven betrokken en actief bezig in ons bedrijf, maar we zijn er trots op dat we nu De Stoof hebben overgedragen aan onze kinderen. Het is tijd om het stof eraf te blazen en de weg vrij te maken voor een nieuwe generatie”.

Wouter en Lotte zijn opgegroeid in het familiebedrijf en raakten bevriend met de wereld van de meubel- en interieurbouw. Klanten komen steeds vaker voor het totaalplaatje. Bij een op maat gemaakte tafel zoeken mensen bijpassende stoelen, een tapijt of een lamp. Voor de indeling van de kamer en de kleuren op de muren willen de klanten graag een advies.

Lotte en Wouter nemen met plezier tijd voor hun klanten. Samen sparren over een compleet interieur en samen een ontwerp voor de inrichting van een huis uitdenken en tekenen doen zij in de showroom. Op de landelijke locatie aan de Stompwijkseweg kom je thuis en kan je veel inspiratie opdoen. In de aangrenzende werkplaats wordt alles gemaakt. Het is verrassend om te zien welke materialen door de meubelmakers worden toegepast.

Een mooi bedrijf met een nieuwe generatie aan het roer. Wat blijft is het familiebedrijf met een betrokken team in de meubelmakerij.

De Stoof werkt aan de toekomst! www.destoof.nl