Communicanten

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat ook de Eerste Heilige Communie er weer aan komt. Dit jaar hebben we twee communicanten. Romé van Boheemen (links) en Manon van Santen (rechts). Afgelopen zondag 12 maart jl. hebben zij zich beide voorgesteld in de kerk in Stompwijk. Als thema hebben wij dit jaar “Vliegen als een vlinder”. Zij hebben een vlinder versierd en deze hebben zij aan de kerk laten zien. Pastoor Broeders had hier een mooi passend verhaal bij.

Wij wensen de meiden veel plezier met de verdere voorbereiding voor de Eerste Heilige Communie. Deze viering staat tijdens een reguliere viering gepland op zondag 14 mei om 11.00 uur.

Daarnaast komt Palmpasen er ook al weer snel aan. Deze viering is op zondag 2 april. Op donderdag 30 maart om 18.30 uur gaan we weer alle kinderen van Stompwijk uitnodigen om Palmpaasstokken te komen maken in het Dorpspunt. Zet deze ook alvast maar in je agenda!

Werkgroep EHC Stompwijk en Zoeterwoude

Margreet, Bianca, Stef en Wendy