Terugblik: onze avonturen op het Peuterpunt!          

 Bijna meivakantie! Ook de peuters mogen genieten van twee weken vakantie. Zij hebben de afgelopen periode hard gewerkt!

Wat wil jij later worden?

We hebben verschillende beroepen uitgeoefend. De themahoek in ons lokaal werd omgetoverd tot kapsalon en ziekenhuiskamer.

De kinderen hebben geleerd dat de haarspray in de kast staat. Op de tafel stonden spiegels, bakjes met zachte kwasten, nagel stickers en handcrème. Wat rook het lekker! Onze handen waren weer zacht, onze wangen mooi gekleurd en onze haren boven op ons hoofd zaten mooi in de krul!

Wat een knappe verpleegkundigen en dokters hebben wij op de groep! Onze armen en benen werden vakkundig verbonden.

Er was nog een verassing: er kwam een echte grote trekker langs! We mochten er zelfs in zitten, erachter kijken en erop klimmen. Wij leken allemaal ineens een stuk kleiner!

Lente!

Een mooi bruggetje naar het volgende thema, want die trekkers zien we veel in het land en de lammetjes in de wei! Ook werd er weer veel buiten gespeeld, af en toe scheen zelfs even het lentezonnetje op ons gezicht.

Tijdens dit thema was hoek gevuld met groente en fruit, dat was nog eens goed boodschappen doen!

Maar wat hoor ik daar nu? Het is een ei, een pratend ei! Het lag verstopt in een la, onder de bank en boven op de kast. Gelukkig hebben onze peuters het ei elke keer weer gevonden. Net zoals de eieren die verstopt lagen in de tuin bij Stichting Groen & Geluk. Maarten en Mariska, nogmaals bedankt dat wij bij jullie paaseieren mochten zoeken!

Voor nu een fijne vakantie en tot over 2 weken!

Groetjes Ellen, Melissa en Sharonna