Stichting Groen en Geluk

Ons feestje afgelopen zaterdag was fantastisch!

Wij wilden met dit feestje bekendheid geven aan onze moestuinkraam die iedere zaterdag open is van 10u tot 14u en dat is gelukt. Met veel vrijwilligers, veel bezoekers, prachtige muziek en prachtig weer was het voor ons een geslaagde dag!

Onder muzikale begeleiding van de Ierse folkband Blue Monday konden de bezoekers de verschillende standjes bekijken. “Van Marwijk” bloemen en planten waren er te koop. We hadden de eerste verse biologische bloemkolen van Verburg en deze vielen goed in de smaak. Luuk Gareman stond er met verschillende zelf opgekweekte plantjes en ook van onze plantenbibliotheek werd goed gebruik gemaakt.

Voor de kids hadden we verschillende activiteiten. Sem en Liam verzorgde een heuse dieren speurtocht waar kinderen een leuk aandenken aan over hielden.

De fantastische schminkmeiden schminkte vele kinderen namens Stichting de Opkikker. Er werden hele mooie creaties gemaakt!

Ook waren er 2 ballonartiesten, Ilona Blom en Sanne van der Meer. Zij hebben met de ballonnen de aankleding verzorgd en maakte voor de kinderen heel mooie creaties van verschillende dieren.

Petra en Jona zijn namens Midvliet langs geweest en hebben een mooi verslag gemaakt wat binnenkort op de site komt te staan.

Dus al met al was het weer een mooie ervaring en een heel mooie dag, bedankt allemaal!

Onze speciale dank gaat naar alle vrijwilligers en Stichting Vlietwensen, want zonder hen had deze dag niet mogelijk geweest!

Meer foto’s zijn te vinden op: www.stichtinggroenengeluk.nl

Heb je het gemist? Onze moestuinkraam blijft wekelijks op zaterdag geopend van 10u tot 14u! Kom gerust een keertje kijken!

Ook dit jaar hebben we nog genoeg andere leuke activiteiten. Week 21 is de week van de schooltuinen.

Wij willen onze tuinen op dinsdag 23 Mei wat extra aandacht geven door de hele middag open te zijn voor het publiek.

Vanaf 14.30u is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij onze moestuinen, schooltuinen, kruidentuin, pluktuin en meer. De hele middag is het mogelijk om je eigen moestuin of kruidentuin te maken en kan je je eigen zaadbommen maken! Ook hebben we een leuke knuffelspeurtocht. Om 16u en om 19u is er een lezing van een ervaren tuinder Theo Duyvestijn!

Er is koffie/ thee en limonade en ook de moestuinkraam is open. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom!