Gemeente Nieuwsflits

Fiets naar je Werk Dag

Op donderdag 25 mei vindt de ‘Fiets naar je Werk Dag’ plaats. Fietst u die dag ook mee naar het werk? Fietsen is gezond en heeft een positieve uitwerking op ons immuunsysteem én het is goed voor het milieu. Meldt u zich aan via de website, dan maakt u automatisch kans op het winnen van een elektrische fiets inclusief fietsverzekering.

Workshop Verduurzaming voor VvE’s

Bent u lid van een VvE, wilt u verduurzamen maar weet u niet hoe? Neem deel aan de gratis workshop Verduurzaming voor VvE’s op vrijdag 2 juni. U leert onder meer waar u kunt beginnen met verduurzamen, welke uitdagingen en kansen er zijn én hoe u draagvlak creëert in uw VvE. Inschrijven kan tot 26 mei.

Startbijeenkomst Green Challenge op 31 mei

Prettig en gezond wonen in een groene en duurzame leefomgeving? Daar kunt ook u een steentje aan bijdragen. Kom op woensdag 31 mei naar een inspirerende avond over duurzaamheid. Duurzaam Leidschendam-Voorburg laat zien wat u allemaal zelf kunt doen. De avond vindt plaats in theater Ludens in Voorburg en is gratis. Dus wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt.

Iedereen veilig thuis: pas op uw snelheid

We rijden allemaal wel eens te hard. De weg is leeg, u rijdt mee met een ander die ook harder rijdt. Of misschien rijdt u bewust wat harder omdat u haast heeft. Cijfers laten zien dat ongeveer 1 op 3 dodelijke verkeersongevallen komt door te hoge snelheid. In Leidschendam-Voorburg willen we dat het aantal ongevallen in het verkeer daalt. U kunt daarbij helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *