Midzomertriathlon blijft in Vlietland! 

Afgelopen zomer organiseerde Stichting Midzomer Triathlon Leidschendam de Midzomer Triathlon na een afwezigheid op de triatlonkalender van twee jaar weer in Vlietland. Dat was een dusdanig groot succes dat de triatlon op ook vrijdagavond 23 juni weer in het recreatiegebied terugkeert. De afstanden blijven ook allemaal hetzelfde. De achtste triatlon (500 meter zwemmen, 27 kilometer wielrennen en 5 kilometer hardlopen) is een mooie uitdaging voor alle sportieve volwassen mannen en de vrouwen. 

Ook middelbare scholieren kunnen uitgebreid aan hun trekken komen. Hun race bestaat uit 250 meter zwemmen, 13,5 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen. Vorig jaar was de Dalton School zelfs hofleverancier met bijna honderd scholieren.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De parcoursen blijven grotendeels hetzelfde. Nieuw is wel dat de organisatie net als vele andere sportevenementen meer op duurzaamheid gaat inzetten. TTL wil geen plastic bekertjes tijdens het looponderdeel meer gebruiken. Alle deelnemers krijgen in plaats daarvan een bidon met water. Ook vraagt de organisatie alle triatleten om een eigen badmuts voor het zwemonderdeel mee te nemen.

De Midzomer Triathlon behoudt wel gewoon zijn laagdrempelige karakter. Dus heb je nog nooit aan een triatlon meegedaan en wil je jezelf of als estafetteteam eens in drie verschillende sporten uitdagen, dan is dit je kans. Meedoen is belangrijker dan winnen. Mensen kunnen zich al aanmelden. Er is plaats voor ruim 300 deelnemers. Wil jij ook graag meedoen of gewoon informatie hebben, kijk dan op onze website www.midzomertriathlon.nl of neem contact op via ons e-mailadres info@midzomertriathlon.nl

We hopen jullie allemaal als deelnemer of anders als supporter op 23 juni in Vlietland te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, 

Stichting Midzomer Triathlon Leidschendam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *