Team zoekt Spelers

Vind je voetbal wel leuk, maar vind je het niets om in het weekend in de regen met zijn elven achter een bal aan te rennen? Dan is zaalvoetbal waarschijnlijk een betere keuze. Een gestroomlijnde en intense versie van de sport, met een dak boven je hoofd.

Een van de Stompwijk’92 Heren zaalvoetbalteams is op zoek naar nieuwe spelers. Misschien is het iets voor jou. Het is niet nodig om ervaring met (zaal-)voetbal te hebben. Speelavonden zijn meestal op maandag, soms een andere doordeweekse dag. Ook als je al wel veldvoetbal speelt kan zaalvoetbal een leuke toevoeging zijn aan je voetbalcarrière. Veel topspelers hebben een verleden in het zaalvoetbal.

Lijkt het je wat om deze mooie vorm van voetbal te beoefenen of heb je vragen, neem dan gerust contact op met zaalvoetbal@stompwijk92.nl