Gemeente Nieuwsflits

Gemeente treedt op tegen ongewenst verhuurderschap

Heeft u weleens te maken met misstanden van uw verhuurder? Dan kunt u dat sinds 1 juli anoniem en gratis melden bij het ‘Meldpunt goed verhuurderschap’. Sinds 1 juli is de Wet goed verhuurderschap in werking getreden, die onder meer woningzoekenden, huurders en arbeidsmigranten in onze gemeente beter moeten beschermen tegen ongewenste vormen van verhuurderschap.

Doe mee! Zomeractiviteiten voor 0 tot 100 jaar

In de zomervakantie kan iedereen uit Leidschendam-Voorburg meedoen aan verschillende actieve, creatieve of educatieve activiteiten tijdens de Doe Mee! weken van 10 juli tot en met 20 augustus. Deelname is meestal gratis of tegen een kleine vergoeding. Van 0 tot 100 jaar, de zomer vieren we samen! Aanmelden kan via www.doemee-lv.nl Doet u ook mee?

Terugblik op cybercrimecongres

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Voorkomen is beter dan genezen, daarom organiseerden we samen met het Platform Veilig Ondernemen op 28 juni een Cybercrimecongres voor ondernemers uit Leidschendam-Voorburg. Heeft u het congres gemist? Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie. Ook hebben we de belangrijkste tips op een rijtje gezet. 

Zomervakantie vol leuke activiteiten!

SenW organiseert in de zomervakantie sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen in de hele gemeente. Van 10 juli tot en met 18 augustus kunnen zij op verschillende locaties meedoen met onder andere suppen, sportspeeltuin, hutten bouwen, knutselen en wateractiviteiten. Aanmelden kan via senw-lv.nl Komt u ook met uw (klein)kinderen?