Raymond Jeene nieuwe griffier Leidschendam-Voorburg    

De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg heeft op 4 juli 2023 Raymond Jeene aangewezen als nieuwe griffier. Jeene volgt interim griffier Ita Joosten op.

Raymond Jeene is 50 jaar en heeft ruime ervaring binnen het openbaar bestuur. In Zaanstad en Delft was hij griffier en in Rotterdam plaatsvervangend griffier. Hij was eerder werkzaam bij diverse gemeenten en ministeries als controller en manager. Jeene studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast was hij penningmeester en vicevoorzitter van de Vereniging van Griffiers. 

Raymond Jeene: “Ik heb ontzettend veel zin om de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg te komen versterken en samen verder te bouwen aan de lokale democratie. Ik kijk ernaar uit om de gemeenteraad, LV en de griffie beter te leren kennen.”

Voorzitter van de werkgeverscommissie Jeroen Brokke: “Het is fijn dat we een geschikte, vaste opvolger voor Ita Joosten hebben gevonden. Zowel het aantal als de kwaliteit van de sollicitanten was hoog. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Raymond als griffier inzet op goede samenwerking en verbinding met inwoners, de gemeenteraad en de gemeentelijke organisatie.”

Raymond Jeene start op 1 september 2023 met zijn werkzaamheden.