In september heel veel te doen rond jarige Laurentius

Het is bijna september en dan is er bij de jarige Laurentiuskerk ieder weekend wel iets bijzonders aan de hand.

Teken– en knutselwedstrijd

Het is deze week, uiterlijk tot 1 september, de laatste mogelijkheid om een mooie tekening of knutselwerk in te leveren. Niet vergeten!

Zaterdag 2 september Samen op pad naar Wilsveen

Komende zaterdag kunt u gaan fietsen of wandelen naar Wilsveen. (Of met de auto die kant op.) Vanaf half 2 tot 4 uur is de Laurentiuskerk en de Begraafplaats in Wilsveen open voor bezichtiging en voor uitleg over wat er zich allemaal heeft afgespeld. Heel bijzonder is de mogelijkheid om vanaf de Stompwijkseweg, langs de Drie Molens en door het weiland naar de begraafplaats in Wilsveen te wandelen. Wel een kleine waarschuwing. De wandeling gaat door een weiland en niet langs een keurig aangelegd wandelpad. U moet dus een beetje goed ter been zijn. Op beide locaties is koffie en thee aanwezig.

Vanaf 1 uur kunt u in de Laurentiuskerk een kaartje met de routebeschrijving ophalen. Vanaf half 2 gaat er waarschijnlijk een groepje vanuit Stompwijk naar Wilsveen.

Zaterdag 9 september en zondag 10 september Open Monumentendag

Op zaterdag 9 september komt de wethouder om 10 uur Open Monumentendag voor heel Leidschendam—Voorburg openen in onze jarige kerk. Natuurlijk bent u van harte welkom om daarbij te zijn. En dan kunt u ook direct de tentoonstelling in de kerk bekijken.

Zondag 17 september Plechtige viering met de bisschop

Zondag 24 september uitvoering van de ‘JP’  in de kerk

Hierover kunt u elders in deze Dorpsketting alles lezen. Meld u aan, want dit wilt u niet missen.