Onthulling na prachtige viering met de bisschop

Afgelopen zondag was er in de H. Laurentiuskerk een prachtige viering ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan. Het was een viering waarin bisschop Van den Hende voorging en geassisteerd werd door pastoor Broeders en diaken Clavel. Een viering met drie heren dus en dat maak je niet vaak meer mee. De bisschop memoreerde in zijn preek dat een kerk meer is dan een stenen gebouw. Het gaat om wat in je hart leeft. Het parochiekoor en het EMS koor zorgde gezamenlijk voor de muzikale opluistering en het klonk prachtig. Het was duidelijk dat hier hard voor gerepeteerd was.

Na afloop van de viering was er de onthulling van een schilderij van de kerk, gemaakt door Aad Bennis. Een waar kunstwerk.

Het geheel werd afgesloten met een gezellig samenzijn in het Dorpspunt.