Jetty’s eettafel

Wat was het weer geweldig gezellig afgelopen vrijdag bij Jetty’s eettafel. Bijna volle bak, er waren helaas een paar mensen ziek, bij deze beterschap gewenst.

Onder deskundige leiding van chef Denise, die thuis trouwens al veel voorbereid had, gingen we aan de slag. Deze keer letterlijk met de Franse slag, want er stond uiensoep (Soupe a l’oignon), kippenstoofpot (ragoût de poulet) en omgekeerde appeltaart (tarte tatin) op het menu. Iedereen was het erover eens dat het heerlijk smaakte.

Deze middag was er ook gelegenheid om de eigen gemaakte kaarten van Anja te kopen en kwamen Leny en Henk Boon met tassen vol dienbladen aan die aan hen beschikbaar waren gesteld voor het goede doel. Mensen konden dus tegen een vriendenprijsje wat kopen en wij besteden dit geld dan weer voor Jetty’s eettafel, want met € 5,= kunnen we eigenlijk niet uitkomen, maar we willen het toegankelijk houden voor iedereen. Mochten er nog mensen zijn in het dorp die wat willen sponsoren, we houden ons aanbevolen.

De vraag van kok Jens om gehaakte pannenlappen werd ook ruimschoots ingewilligd, iedereen dank voor de mooie bijdragen. Fijn dat we geen theedoek meer hoeven te gebruiken, dat was toch wel behelpen. De volgende keer is op 27 oktober, ook als je nog nooit geweest bent, geef jezelf eens op en kom genieten van een lekkere maaltijd met veel gezellige mensen bij elkaar!

Aanmelden via dorpspunt@stompwijk.nl.

Tot dan, Ria Luiten