Gemeente Nieuwsflits

Deel Oostvlietweg Leidschendam afgesloten

Op 25 oktober is de Oostvlietweg in Leidschendam ter hoogte van huisnummer 22B afgesloten wegens werkzaamheden aan kabels en leidingen. Alleen voetgangers en fietsers hebben vrije doorgang. Overig verkeer kan via borden een omleiding volgen via de Nieuwstraat, Venestraat, Stompwijkseweg en de Kniplaan. Houd rekening met extra reistijd.

Denk mee over toekomst van Stompwijk en buitengebied

Hoe ziet u de toekomst van onze gemeente in 2050? Daar gaat de omgevingsvisie over. Of u hier nu woont, werkt, uw bedrijf runt of lekker recreëert. We zijn nieuwsgierig naar uw wensen, ideeën en belangen voor onze gemeente en uw wijk. De bijeenkomst van 26 oktober gaat over Stompwijk en het buitengebied. Komt u ook? 

Vragen over geld? PING loket!

Heeft u vragen over geldzaken? Bijvoorbeeld omdat u een brief van uw bank niet begrijpt? Of niet weet hoe u een toeslag bij de gemeente moet aanvragen? Kom voor hulp en advies langs bij het PING-loket in Leidschendam. U kunt zonder afspraak langskomen en het is gratis. Kijk voor locaties en tijden op de website.

10 tips voor uw houtvuur

U ziet het niet, maar het is er wel: de rook die ontstaat wanneer u thuis de kachel of openhaard aansteekt. Het fijnstof in de rook verslechtert de luchtkwaliteit in uw directe omgeving. Toch een vuurtje aansteken? Stook alleen droog hout dat niet geïmpregneerd of geverfd is. Zo komt er minder schadelijke rook vrij.