Finalisten OndernemersPrijs Haaglanden 2023 bekend

In september hadden acht genomineerden zich aan de jury gepresenteerd tijdens een spannende pitchbijeenkomst bij The Zone – NIBC. Iedere genomineerde ondernemer kreeg de kans om de jury persoonlijk te laten zien dat zij of hij thuishoort in de finale van OndernemersPrijs Haaglanden 2023. 

Vervolgens had de jury een zware klus om de drie finalisten te kiezen. Na alle pitches heeft de jury gekozen voor deze ondernemers vanwege hun trackrecord, persoonlijke ervaringen, groei, lef en ambitie. 

De drie finalisten die streden om de OndernemersPrijs Haaglanden 2023 zijn:

Claudia Duinisveld, Ad Hoc, Den Haag

Rolien van Groeningen, KSV Facilitair, Den Haag

Reno Hilgersom, Hilgersom Horeca groep, Zoetermeer

Uit de drie finalisten koos de jury voor Rolien van Groeningen om haar strategische visie voor haar onderneming en haar missie om de aandacht binnen de schoonmaakbranche te vestigen op de kwaliteit van het schoonmaakwerk en op de arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers.

Bron:

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de prijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken.

Foto: Studio Oostrum te Den Haag