Gemeente Nieuwsflits

Opnieuw werkzaamheden aan Kerkbrug Voorburg

Van 20 november tot 13 december repareert de provincie Zuid-Holland de scheurtjes in het brugdek van de Kerkbrug in Voorburg, die eerder jaar werden ontdekt. De brug is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen over een tijdelijke fiets- en voetgangersbrug. Voor vaarverkeer geldt de gehele periode een hoogtebeperking en op bepaalde dagen is de vaarweg geheel afgesloten.

Informatiebijeenkomst warmtetransportleiding WarmtelinQ

De route van de ondergrondse warmtetransportleiding tussen Rijswijk en Leiden, langs de A4 door onze gemeente, is bekend. Ook zijn de onderzoeken naar de effecten van WarmtelinQ op de omgeving klaar. Wilt u hier meer over weten? Kom naar de informatiebijeenkomst van WarmtelinQ en provincie Zuid-Holland op dinsdag 21 november tussen 18:30 en 20:30 uur (vrije inloop) in Restaurant de Bles in Stompwijk.