Gezellige en perfect geregelde popquiz in het Dorpspunt

Afgelopen zaterdag was er weer een drukbezochte popquiz in het Dorpspunt. Arjan van Steen had een programma met boeiende en uitdagende vragen in elkaar gezet. Van cryptohits tot twee nummers door elkaar. En dan van allemaal de artiest en de titel van het nummer moeten raden. Klap op de vuurpijl waren deze keer de nummers die een compleet instrument misten. Het valt niet mee om nummers te herkennen zonder bas, zang of drums. De hersens kraakten, maar uiteindelijk lukte het toch om een winnaar uit te roepen. De eerste prijs ging naar popquizfanaten uit Zoeterwoude.

Ook een groot compliment voor de vrijwilligers van het Dorpspunt. Alles was perfect geregeld en de hapjes werden zelfs aan tafel gebracht. Heel hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. En wat ook leuk was: terwijl wij met de hits uit de Top 2000 stoeiden, ging beneden bij Club Mexx het dak eraf tijdens hun Blue Factory party. Dat kan gewoon in het Dorpspunt!

Namens één van de deelnemende teams,

José van Santen