VrouwActief ….. november

Wat een activiteit en muzikaliteit afgelopen dinsdag bij VrouwActief. Niels Fleurke van Dununba wist ons met kwinkslagen al enthousiast te maken met de Boomwhackers wat letterlijk zoiets als boem en klap betekent.

We mochten allemaal 2 stokken uitzoeken en dat bleken achteraf allemaal verschillende toonaarden. Nadat de lengtes en kleuren bij elkaar gezet werden kon het spektakel beginnen. Zelf had ik een lange rode en dat betekende dat wij moesten beginnen, nou dat viel nog niet mee met mijn A-muzikaliteit. Ik was al bang dat de rest helemaal niet meer aan de beurt zou komen, maar dat viel gelukkig mee.

Uiteindelijk hadden we allemaal een opdracht en toen moest het nog een geheel worden met ritme en klank. In de kring leek het best wel goed te gaan, maar toen we ook nog door elkaar moesten lopen werd het een georganiseerde chaos. Marja en Eva hebben het zelfs op film vastgelegd  zodat we later het geheel kritisch konden terugkijken. Gelachen hebben we volgens mij allemaal wel. Er was veel lol met elkaar en plezier door de manier waarop Niels communiceerde met de deelneemsters. Een hele gezellige doe avond en daarna nog even napraten met een drankje.

In december gaan we een speciale Thaise avond houden, met lekker eten van Anchelee. Opgeven kan nog via de mail ria.luiten6@gmail.com. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar je bent nog niet te laat als je dit nog niet gedaan hebt. Let op: 12 december starten we vroeger dan normaal, om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30.

Namens het bestuur, Ria Luiten