Kerstnummer Dorpsketting

Nog ruim een week en dan vertrekt de Sint weer naar Spanje. Dit is voor ons altijd het teken dat wij aan de slag gaan met het kerstnummer. Dit jaar hebben wij als thema:

         Wat is uw favoriete Kerstmenu?

Dit kan zowel letterlijk als figuurlijk genomen worden. Is een feestje niet compleet als de kinderen of die gezellige vrienden er niet bij zijn. Of moet er een speciaal gerecht op tafel komen. De befaamde taart, soep of toch het gourmetstel. Of misschien wordt er wel gebruik gemaakt van het servies van oma.

Wij zijn benieuwd wat uw kerst compleet maakt. Stuur uw reacties alvast in dan kunnen we er weer een mooie Kerstketting van maken.

Ook onze adverteerders willen wij vragen om uw kerstwens alvast naar ons te mailen zodat wij er een mooi plaatje van kunnen maken. De eerste is alweer binnen. Bedankt hiervoor.

De Kerstketting zal dit jaar op 21 of 22 december op uw mat vallen. Daarna zijn wij een weekje vrij en zullen de 1ste ketting van 2024 op 2 januari maken. Deze wordt dus een dagje later bezorgt, nl op woensdag 3 januari.

Redactie Dorpsketting