19 December in het Dorpspunt

het “All Time Sax Quartet” samen met zangkoor van Marian Pijnaker “De Dynamic Voices” voor een gezellige kerstliedjes avond

Het All Time Sax Quartet bestaat uit vier muzikanten die elkaar kennen van diverse bigbands waarin ze samen spelen. Meestal gaat het om Jazz of dansmuziek. Dit keer doen ze het wat rustiger zonder trombones, trompetten en ritme. De bekende kerstliedjes die ze spelen  zijn aangepast aan de bezetting met vier saxofoons:

Peter pronk : sopraansax (en altsax)

Aad Vincenten : altsax

Arthur Vroklage  tenorsax

Piet Noordzij : baritonsax

Die saxen hebben afwisselend de eerste stem met melodie; dan weer klinken ze met zijn vieren als een orgeltje of volledig blaasorkest. De melodieën zijn bekend maar de nummers bevatten altijd wel een verrassing. De stijl van de nummers loopt uiteen van Jazz tot klassiek en alles er tussenin. Samen met de Dynamic Voices wordt een afwisselend programma geboden, waarbij Kerst  het hoofdthema is.  Lekker genieten.

Op 19 december vanaf 20.00 uur kunt u hen in het Dorpspunt bewonderen.