Gemeente nieuwsflits

Afsluiting N14

Rijkswaterstaat voert in de nacht van 7 op 8 december en in de nacht van 8 op 9 december werkzaamheden uit op het Sytwendetracé. Hierdoor is de N14 richting de A4, vanaf de Bezuidenhoutseweg in Den Haag tot aan de Noordelijke Verbindingsweg in Leidschendam afgesloten.

Wie  laat u binnen?

Afgelopen week kwam een vorm van misbruik aan het licht waar we u voor willen waarschuwen. Het was een bedrijf dat zei dat ze iemands telefoonnummer en adres van de gemeente hadden gekregen. Dit klopt niet. De gemeente deelt nooit zomaar contactgegevens van inwoners met anderen. Wees alert en voorkom misbruik!

U ziet het niet, maar het is er wel: fijnstof in rook

U ziet het niet, maar het is er wel: de rook die ontstaat wanneer u thuis de kachel of openhaard aansteekt. Het fijnstof in de rook verslechtert de luchtkwaliteit in uw directe omgeving. Toch een vuurtje aansteken? Gebruik dan de stooktips om minder ongezond te stoken. Zo komt er minder schadelijke rook vrij!