Jammen met de stemmen

Wij zijn op zoek naar zangers of zangeressen die zin hebben om een keer bij elkaar te komen om te proberen een liedje onder de knie te krijgen in één avond. Je kunt het ook jammen met je stem noemen, onder begeleiding van een ervaren gitarist.

Het idee is gewoon een paar keer per jaar zo een avond te organiseren. We maken onderling de keuze voor een nummer uit een lijst die we hebben geselecteerd.

Mijn bedoeling is samen met elkaar gezellig zingen. Ook al zit je op een zanggroep of koor, iedereen is van harte welkom. Zing je onder de douche,  dan ben je ontspannen en je bent waarschijnlijk weinig bezig met wat een ander van jouw zangkunsten vindt. Dat zou toch gaaf zijn om dit met elkaar te delen. Zingen maakt je blij na een dag hard werken. Zingen is dus stress verlagend en goed voor de weerstand.

Op de avond kun je gewoon binnen lopen om mee te doen. Maar het zou wel handig zijn om van te voren aan te geven of je komt. Ik ben benieuwd wat dit voor een mooi nummer gaat opleveren.

Het  is vanaf de leeftijd van 18 jaar. Ik hou jullie op de hoogte van wat de datum of tijd wordt. Het is in het Dorpspunt naast de kerk in Stompwijk.

Carmen                

0640241754

fotografiecarmen@hotmail.com