Actie kerkbalans

De afgelopen dagen hebben vele van u een brief ontvangen van de Actie Kerkbalans 2024. De kosten van de kerk stijgen enorm, net zoals bij velen van u. Uw steun hebben we erg hard nodig. Wij hopen op uw bijdrage. Bij voorbaat onze dank.


Boekje Orde Franciscaanse seculieren

Achter in de kerk ligt een boekje waarin de Orde van de Franciscaanse Seculieren vertellen wat zij zoal doen, waar ze te vinden zijn en waarom zij doen wat zij doen. Dit boekje is in de kerk te lezen of te lenen. Het is de moeite waard, dus kijk het eens in.

Kerstspullen

Het is 2 februari geweest, en dat is de datum tot wanneer u uw kerstspullen kunt hebben staan. Als u gaat opruimen en uw wilt uw kerstspullen kwijt. Breng ze naar de kerk, zodat wij ze komende kerst weer kunnen gebruiken voor de kerstmarkt of voor de kerststukjes. Bij voorbaat dank. Inleveren kan tijdens de openingsuren bij het secretariaat of op Dr. Van Noortstraat 106.

Marianne Turk