Dat is opgeknapt!

Zaterdag 3 februari was de Werkgroep Landschapskwaliteit onder leiding van Sietse Altena en Stef Verburg te gast bij de Meerburgerlaan 2a. Naast de lege schuren staat een hele rij verschillende bomen die onderhanden genomen moest worden. De knotploeg was al vaker in Stompwijk, maar niet hier. Er is heel veel kennis onder hen. Ze weten in welke tijd er gesnoeid kan worden. Meestal in januari en februari. Als de bomen nog niet gaan uitlopen. “Als de grutto komt, zijn wij weg”, zegt Sietse.  Met tien man/vrouw gingen ze enthousiast aan de slag. De bergen takken werden steeds hoger.

Rond de middag werd nog een pauze gehouden voor koffie, melk of een warme kop soep. En weer verder. Het weer zat ze ook heel erg mee. Rond vier uur nog even napraten bij een glas en wat lekkers. En dan gaat de groep op huis aan.

Het is echt opgeknapt! Een plaatje!

Knotploeg bedankt!

Aad en Agnes van Boheemen

Foto’s: Sietse Altena