Jetty’s eettafel

Zondag is het afscheidsconcert gehouden voor dirigent Richard Vrijhoef van Fanfare Juliana. Iedereen was welkom maar vooral de gasten van Jetty’s eettafel. Wat is er uitgepakt met deze muzikale high tea. Bij binnenkomst liep het water al bij menigeen in de mond. 

Er is door drie koks aan gewerkt en zelfs de andere medewerkers hebben thuis een cake gebakken. Een mooi idee dat er door allen samengewerkt is. De aanpak was duidelijk anders dan het op tafel zetten van een driegangen menu, was de ervaring.

Er werd gestart met een soepje met ovenheerlijke broodstengels. Hierna schalen vol met sandwiches, hartige taart, en overige pittige hapjes en tot slot een rondje met zoetigheid. Onder het genieten van de hapjes kon er tevens van de muzikale noten genoten worden. Een afwisselend repertoire met een pubquiz tintje. De winnares Eva Noordermeer kreeg eeuwige roem.

Zelf wil ik hier onze koks, Jens, Gera en Denise aan toevoegen wat een werk hebben zij verzet. Ook mooi dat we andere bezoekers hebben kunnen laten kennismaken met de Jetty’s formule. De foto’s spreken tot de verbeelding.

De volgende Jetty’s eettafel wordt gehouden op 1 maart en de daaropvolgende op Goede vrijdag de 29e.

Petra Oliehoek– van Es