Nieuw seizoen Stichting Groen en Geluk

De dagen worden langzaam aan weer wat lichter en wij verheugen ons al weer op een nieuw buitenseizoen bij onze stichting! Ook deze winter hebben we lekker door geklust om alles te onderhouden.

De stichting heeft afgelopen weekend alweer haar 2e verjaardag gevierd. Een mooi moment om ook hier weer van ons te laten horen.

Onze agenda voor 2024 staat online en we hebben weer allerlei leuke activiteiten in de planning staan.

www.stichtinggroenengeluk.nl/activiteiten

· Vrijdag 23 februari organiseren wij, samen met Sport en Welzijn Leidschendam, een workshop mini moestuinen maken voor kinderen. Meer info op; https://www.senw-lv.nl/

· Voor volwassenen organiseren wij donderdagavond 14 maart een workshop voorjaarsstukje maken samen met Ingrid Verboon van de Passie. Aanmelden hiervoor kan via een mailtje naar info@stichtinggroenengeluk  of bij Ingrid in de winkel.  Vrijdag 15 maart starten we weer met schooltuinlessen. Groep 6 van de Maerten van den Velde school komt wekelijks moestuinlessen volgen bij de stichting.

· Op zaterdag 16 maart doen wij mee met NL doet. Iedereen die zin heeft om een ochtendje te helpen klussen is welkom. Met elkaar gaan we het terrein opruimen om het klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We gaan planten, zaaien, onkruid wieden en snoeien.  Aanmelden kan op: www.nldoet.nl/activiteit/start-klaar-het-nieuwe-seizoen

Ook alvast voor de agenda;

– Verderop in het jaar kunnen kinderen op Goede vrijdag, 29 Maart, ook weer paaseieren komen zoeken. Misschien is ook de paashaas wel weer aanwezig.

– Vanaf zaterdag 6 april is onze kraam weer iedere zaterdag geopend van 10 uur tot 14 uur. We hebben hand gemaakte producten, verse eieren, verse groenten en kruiden in het sei zoen en meer! Loop gezellig langs.

– Op zaterdag 11 mei organiseren wij een feestje; Plantjes dag bij de stichting! 

Meer informatie hierover volgt.

Houdt onze Socials in de gaten!