Dauwtrappen voor vroege vogels (met ontbijt!)

De natuur lijkt van slag, het voorjaar is buiten zichtbaar én hoorbaar. Wilt u met Wijk en Wouden mee met een vroege dauwtrapwandeling? Genieten van de vroege ochtendrust, de natuur, de omgeving en het omgevende boerenland?


Trek dan de stevige stappers aan en meld u aan voor dit dauwtrappen op zaterdag 9 maart. We gaan vroeg van start. En ook deze keer mét ontbijt. We gaan, deels over gras en door weilanden, een mooie wandeling maken in de polder. U komt op plekjes waar u wellicht nog nooit bent geweest. Er zijn qua afstand twee opties: de korte route (ca. 5 km) en een wat langere (ongeveer 7,5 km).

Verzamelen is om 7.00 uur bij Jeu de Boer (Galgweg 5, 2391MV Hazerswoude) en gaan direct van start. Na de wandeling staat in de stal een landelijk ontbijt klaar. We denken dat rond 10.00 uur te beëindigen.

Aanmelden kan tot 6 maart a.s. op wijkenwouden.penningmeester@gmail.com
Belangrijk voor alle belangstellenden: vol  is vol. Dus meld u snel aan. Voor leden gratis, niet-leden betalen 5 euro. Kom zoveel mogelijk op de fiets! Kleed u goed aan en vergeet uw laarzen niet. Bij extreme weersomstandigheden gaat deze excursie niet door. Ieder die zich opgeeft krijgt in dat geval bericht.