Gemeente Nieuwsflits

N14 – afsluiting Parktunnel

Rijkswaterstaat sluit de Parktunnel van zondag 25 februari 21:00 uur tot zaterdag 9 maart 6:00 uur voor verkeer vanaf de A4 naar Den Haag. De werkzaamheden vinden doordeweeks (dag en nacht) plaats. Op zaterdag en zondag zijn alle tunnels open. Houd doordeweeks rekening met vertraging. Vermijd de spits, werk als het kan thuis en maak gebruik van het openbaar vervoer of de fiets!

Extra handen voor dierenambulance hard nodig 

Klopt uw hart voor dieren? Word dan vrijwilliger bij dierenambulance Wassenaar, Leidschendam-Voorburg. Zij hebben uw hulp hard nodig. 1 van de vrijwilligers op de dierenambulance, is Harold. Het redden van dieren geeft hem veel voldoening: “Supermooi als je een gered dier dat hersteld is van zijn verwondingen, weer kunt loslaten in de vrije natuur. Daar doen we het voor!” Draagt u dieren een warm hart toe en wilt u zich als vrijwilliger inzetten? Kijk voor meer informatie op de website van dierenambulance Wassenaar, Leidschendam-Voorburg

Babbeltruc: trap er niet in!

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen bij u aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden zo vele mensen beroofd. Ook proberen oplichters mensen aan de deur te laten pinnen. Kunnen ze de pincode afkijken en beroven ze u van uw pas? Dan halen ze veel geld van uw rekening. 

Meer info: Babbeltruc | politie.nl