Gemeente Nieuwsflits

N14 – afsluiting Spoortunnel

Rijkswaterstaat sluit de Spoortunnel van maandag 1 april 21:00 uur tot zaterdag 13 april 6:00 uur voor verkeer vanaf Den Haag naar de A4. De werkzaamheden vinden doordeweeks (dag en nacht) plaats. Op zaterdag en zondag zijn alle tunnels open. Houd doordeweeks rekening met vertraging. Vermijd de spits, werk als het kan thuis en maak gebruik van het openbaar vervoer of de fiets. 

Collegevergadering

Vorige week dinsdag vergaderde het college. De stukken van deze vergadering staan vanaf komende week woensdag online.

Binnenkort ‘Berichten over uw buurt’ in uw mailbox

Heeft u een account voor MijnOverheid? Dan krijgt u vanaf maandag 8 april e-mails van Overheid.nl met daarin bekendmakingen. Deze bekendmakingen gaan over vergunningen, werkzaamheden en andere aankondigingen in de buurt van uw woning. Hiermee wil de overheid u beter informeren over zaken die spelen in uw buurt en hoe u uw suggesties kunt delen of bezwaar kunt indienen.