Jetty’s eettafel Oranje Boven!

Onze Koning is de 27e jarig. Jetty’s eettafel neemt daar vrijdag 26 al een voorproefje op! 

Bereid je maar voor op oranje ! En……. laten we allemaal  iets van oranje op of aan doen!

We proosten eerst met een Oranje cocktail

We worden met zijn allen steeds creatiever om de kosten te drukken. We hebben 50 grote borden gekregen van de Bles, dus we eten van nieuw, doch oud servies. Wat ontzettend fijn dat Reno Hilgersom hieraan mee wilde werken. Het zal de smaak ten goede komen.

We hebben 35 aanmeldingen die een blind date hebben met het menu, dat was immers nog niet bekend. Hieruit blijkt dat de gezelligheid boven alles gaat, zelfs boven oranje. Eens kijken wat er gebeurt wanneer we een broodje poep op het menu zetten!

Dit wordt het vrijdag:

De Oranje cocktail, daarna een lekker zalig soepje van zoete aardappel en sherry met chorizokruim.

Sticky kip met sinaasappel en mangochutney en rijst met wortel en dop erwtjes.

Als afsluiter een overheerlijke kraak verse Oranje boven Tompouce aange boden door banketbakkerij Wesseling!

Tonneke, Leo, Jeanne, Lida, Lex, Leny, Ria, Greet, Tiny, Quirina, Ger, Lien, Jacintha, Toos, Jacqueline, Ria, Jos, Corry, Gerda, Bep, Rita, Adrie, Piet, Lien, Alie, Bram, Riny, Wil, Jeanet, Nel, Riet, Anneke, Ida, Bep, Lia zijn er.

Er zijn nieuwe aanmeldingen bij, van harte welkom. Wilt u er ook bij zijn, wees dan snel, want het reservebankje staat al klaar.

Op zaterdag Koningsdag, dan bent u ook van harte welkom. Er is een aubade door de fanfare, gezang door zangroep J.O.Y. en koffie en een Tompouce en allerlei activiteiten om te doen en om te kijken.

Gera Vermaas en Petra Oliehoek- van Es van Team Jetty