Wat zit er in ronde 2 van de Stompwijkse Popquiz op 31 mei

Vrijdag 31 mei is er weer een nieuwe editie van de Stompwijkse Popquiz in de grote zaal van het Dorpspunt.

Deze week lichten we alvast een tipje van de sluier op met de onderdelen van de tweede ronde. Daarin spelen we ‘Galmen voor het goede doel’, ‘Het kan vriezen, het kan dooien’ en ‘You always keep a little goat’. Wat dit precies inhoudt, wordt natuurlijk pas op 31 mei bekend. In deze tweede ronde zijn in totaal 60 punten te behalen.

Heb je zin om mee te doen met de Popquiz, zorg dan dat je zeker bent van een tafeltje en meld je team van maximaal 6 personen aan via popquiz@ftlom.nl De kosten zijn €10,- per team, dus daar hoef je het niet voor te laten.

De quiz begint op vrijdag 31 mei om 20.30 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De eerste 8 teams hebben zich inmiddels al aangemeld en er is plaats voor maximaal 18 teams.

Dus trommel vrienden, familie, collega’s of andere vage bekenden op en kom een avondje je muziekkennis testen. In alle opgaven draait het om het herkennen van artiest en titel.

Arjan