Beste Blesruiters,

Aanstaande zondag, 26 mei, is het zover. Dan wordt de 3 Molens oefencross georganiseerd. Het belooft weer een mooie dag voor de paardensport te worden. Als organisatie doen we er alles aan om het voor iedereen een leuk evenement te laten zijn.

Zoals voorgaande keren beginnen we weer met de wedstrijd paarden en pony’s op het hoogste niveau, daarna verlagen we de te springen hindernissen en vervolgen we het gebeuren. Als laatste categorie komen de ruitertjes aan de beurt. Zij kunnen dan weer oefenen om door het springen van lage hindernisjes en natuurlijk de waterbak zich te gaan voorbereiden op echte “crossen”.

Ook is zoals gebruikelijk de kantine geopend en kan weer genoten worden van een hapje en een drankje.

We wensen de deelnemers alvast succes, een leuke en sportieve dag en net als de bezoekers een mooie en gezellige zondag toe.

Met vriendelijke groeten, Piet van der Mespel