Jetty’s eettafel

Wat was het weer lekker en gezellig afgelopen vrijdag bij Jetty’s eettafel. We hadden een volle bak met 5 gedekte tafels waarop deze keer het nieuwe bestek klaar lag zodat niemand te klagen had over een te grote of te kleine lepel of vork. Bedankt nogmaals Reno Hilgersom van Hilgersom Horeca, waaronder ook Het Blesse Paard valt. Ze komen echt goed van pas.

Jens was de kok deze keer met assistentie van Denise en het team. Jens is een liefhebber van vegetarisch en de maaltijd was met zorg samengesteld.

Start: een bietentartaartje met Gruyère kaas, wortel, saus en kaaskoekje.

Hoofdgerecht: ovenschotel witlof kaassaus met gebakken aardappeltjes

Het toetje: warme appelcrumble met ijs en slagroom.

Volgende week wordt het recept van het toetje van Jens vrijgegeven.

Zelf ben ik tijdens het eten even aangeschoven bij een tafel. Daar was het erg gezellig en dan merk je ook dat de mensen het echt waarderen. De verhalen komen los en de mensen kijken er echt naar uit.

Het leuke is ook dat je op zo’n middag niet altijd bij dezelfde mensen aan tafel zit en je dus contact hebt met anderen die je eigenlijk nog niet zo goed of misschien helemaal nog niet kende. Er ontstaan hierdoor toch nieuwe contacten en dat is mede de bedoeling van dit samenkomen.

Opgeven viadorpspunt@stompwijk.nl of via de soos (Bert) of briefje in de brievenbus. Dat werkt minder goed hebben we gemerkt, we zullen alerter zijn op deze kleine briefjes die al snel kunnen verdwalen.

Volgende eettafel is vrijdag 28 juni.

Namens het team, Ria Luiten