Terugblik op inloopbijeenkomst herinrichting Doctor Van Noortstraat


Op donderdagavond 23 mei vond er in Het Dorpspunt een inloopbijeenkomst plaats over de herinrichting van de Doctor van Noortstraat. Deze bijeenkomst was druk bezocht met ongeveer 120 bewoners die verspreid over de avond langskwamen.

Concept definitief ontwerp

De afgelopen maanden is het voorlopig wegontwerp in een bouwteam uitgewerkt tot een concept definitief ontwerp. Medewerkers van de gemeente, het Hoogheemraadschap van Rijnland en de aannemer Van der Ven waren 23 mei aanwezig om verschillende zaken rond de herinrichting van de Doctor van Noortstraat toe te lichten.

Reactie op het wegontwerp

Tijdens de inloopbijeenkomst konden inwoners hun reactie geven op het wegontwerp door het invullen van een reactieformulier. Ook na de bijeenkomst kunt u nog reageren. Tot en met 7 juni kunt u uw vragen of suggesties met betrekking tot de herinrichting van de Doctor van Noortstraat mailen naar  ondersteuningPMA@lv.nl. Waar mogelijk verwerkt het bouwteam de reacties in de definitieve plannen. Hiervan volgt een terugkoppeling op de projectenwebpagina van de gemeente www.lv.nl/dvn. Als het definitieve wegontwerp gereed is, naar verwachting deze zomer, wordt het ter vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Meer informatie?

De informatie die tijdens de inloopbijeenkomst op panelen te zien was en achtergrondinformatie over de herinrichting van de Doctor van Noortstraat vindt u op www.lv.nl/dvn.

Werk in de Wijk app

Via onze gratis app ‘Werk in de Wijk’ blijft u eenvoudig en snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de uitvoering. U kunt de app via de Playstore of Appstore downloaden op uw smartphone of tablet. Nadat u de app geïnstalleerd en geopend heeft, kunt u dit project vinden als u in de zoekbalk in de app intypt: “Herinrichting Doctor van Noortstraat.”