Gemeente Nieuwsflits

Erfgoedinventarisatie Leidschendam-Voorburg 

In onze gemeente hebben we veel erfgoed zoals molen De Vlieger of de Vlietdagen. Maar wat willen we nu echt behouden voor latere generaties? Om dat te weten te komen staan medewerkers van de gemeente op zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 12:00 uur op het Damplein in Leidschendam om van u te horen welk erfgoed u kent en belangrijk vindt. 

Nachtelijke afsluiting N14/Sijtwendetunnel 

Binnenkort sluit Rijkswaterstaat de N14/Sijtwendetunnel af voor regulier onderhoud. In de nacht van 17 op 18 juni tussen 21:00 en 5:00 uur zijn de 3 tunnels afgesloten vanaf de N14/N44 in de richting van de A4. In de nacht van 18 op 19 juni tussen 21:00 uur en 5:00 uur zijn de 3 tunnels afgesloten vanaf de N14/A4 richting de N44. 

Doe mee met het NK Tegelwippen! 

Doet u ook mee met het NK Tegelwippen? Dat kan door tegels in uw (gevel)tuin te vervangen door planten of ander groen. Geef het aantal verwijderde tegels door via de Tegelteller en u maakt kans op leuke prijzen. Bestel ook gelijk de TegelTaxi. Die haalt uw verwijderde tuintegels gratis bij u op. 

Collegevergadering

Afgelopen dinsdag vergaderde het college. De stukken van deze vergadering staan vanaf volgende week woensdag online.