Aankondiging elektrawerkzaamheden

Stedin is energienetbeheerder in Stompwijk. Wij zorgen ervoor dat u energie heeft om te wonen, te werken en te leven. Volgend jaar gaat de gemeente Leidschendam-Voorburg aan de slag met het vervangen van de riolering en bestrating in de Doctor van Noortstraat. Voordat deze werkzaamheden beginnen, vervangen we de elektriciteitskabels. We verwachten met deze werkzaamheden te beginnen in september. 

We organiseren een informatieavond op 18 juli 2024

Om te laten zien welk werk we in uw buurt gaan doen, nodigen wij u graag uit voor een informatieavond. We starten deze avond met een presentatie. Aannemer BAAS B.V. vertelt in deze presentatie welk werk ze uit gaan voeren en hoe ze dit gaan doen. Mocht u vragen hebben over het werk, kunt u deze na de presentatie stellen. We gaan graag met u in gesprek. Verschillende personen van BAAS B.V., Stedin en de gemeente zullen klaar staan om deze vragen te beantwoorden. U hoeft u niet aan te melden voor deze avond.

De bewonersavond vindt plaats op:

Wanneer: 18 juli

Tijd: Inloop vanaf 18:45 │ presentatie 19:00 uur | einde 21:00

Waar: Dorpspunt, Doctor van Noortstraat 92

U kunt de werkzaamheden volgen via Stedin Bouwt

De Stedin Bouwt app kunt u gratis downloaden en installeren op uw telefoon of tablet. In de app informeren wij u over de werkzaamheden, de planning en eventuele overlast. Als u niet aanwezig kan zijn bij de informatieavond kunt u de getoonde informatie hier ook terugvinden.

Heeft u nog vragen over deze brief? Dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur contact opnemen met André Vermaas van aannemer BAAS B.V. op telefoonnummer 06 10 64 31 09 of via e-mailadres a.vermaas@baasbv.nl. 

Heeft u andere vragen voor Stedin? Kijk dan op onze website www.stedin.net/onderhoud of chat met een van onze medewerkers. Tijdens kantooruren beantwoordt onze klantenservice uw WhatsApp- bericht op 06 46 96 39 63. Bellen kan ook via 088 896 39 63. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 bereikbaar.