C1 start met winst

Met een compleet team gingen we de strijd aan tegen Northa. Alle meiden inge-werkt met het toernooi van vorige week, het schoolhandbaltoernooi en nu de eer-ste competitiewedstrijd. Gezellig om elkaar weer te zien, allemaal nog met een bruin kleurtje op het velletje en goed uitgerust. Vooral Naomie heeft zich flink laten horen en zien en nam bijna de eerste 5 doelpunten voor haar rekening. Ook onze steun en toeverlaat Leonie wist er weer zo’n bekend doelpunt te maken, ge-heel onverwacht en heel geniepig en dus onhoudbaar. Verrassend een doelpunt van Samantha T. Hou die meid in de gaten, ze heeft het gat gevonden. Een uit-slag om te zoenen n.l. 13-6.
Volgende week moeten we het geheel op eigen kracht doen en dat gaat lukken. Er is versterking van de kant van Zoeterwoude in zicht en met een wissel kunnen we het goed redden. Het is deze keer een wat kort verslag aangezien ik geen tijd meer heb. Ik heb wat kruit verschoten bij het schoolhandbaltoernooi en de B1. Ik zie jullie zondag in Zoeterwoude (Klaverhal) om in Leiden de strijd aan te gaan tegen Saturnus. Het gaat weer lukken. Petra